Pillanat...

Tamási Termál Fürdő – Kettő az egyben

„A jóból sosem elég” – tartja a régi közmondás, ezt az elvet pedig jól ismerhetjük Tamási Fürdő példája alapján.

A Tolnam megyei fürdőkomplexum sok színben és lehetőségben pompázik, ha a feltőtöldésről, vagy akár a pihenésről van szó. Köszönhetően a hév- és termálvíznek gyógyfürdőként is funkcionál, ám nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a gyógyulni vágyóknak jelent választ és a lehető leginkább hatékony megoldást a Tamási Fürdő, hanem a kicsiknek is roppant nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt, hiszen a komplexum élményfürdő is egyben.

Valljuk be, mindenkiben ott lakozik egy minimális gyermeki hév. A csúszdák nem csak annyira kicsiknek, hanem a nagyoknak is önfeledt szórakozást nyújthatnak, ám a sörhasú édesapáknak azért kétszer is el kell gondolkozniuk, mielőtt nagy elhatározásra szánják el magukat. A viccet félre téve, a szabályozás szerint a 120 cm alatti vállmagasságúak nem használhatják.

A szívárvány csúszda lenevezésű építmény különösen nagy élményt nyújthat a srácoknak, mielőtt a vízvbe csobbanának és gyermeki kacajtól lenne hangos a fürdő. A csúszda, kialakításának köszönhetően a fények játékával teszi izgalmassá a végjátékot, hiszen azon a részen pompázik a szívárvány tarka színeiben.

A Tamási termálfürdőben nem pusztán a kicsik lelik minden örömüket, hanem az egészen kicsik, mondhatni a minik is egyaránt. A fürdőben található egy medence, amely hat éven aluliak számára került kialakításra, hogy még gyorsan, az iskolakezdés előtt szerezhessenek maguknak élményt, valamint hogy a világ tetjén érezhessék magukat. És hogy miért, mert ebben a kisgyermekek számára kialakított medencében is kialakult egy csúszda, amely számunkra a legkisebb ugyan, de nekik a létező leghatalmasabb dolog a világon.

Mind a szívárványcsúszdán, mind a kisgyermekek számára kialakított medencében megvannak a Tamási Fürdő maga korlátozásai. A kisgyermekes medencében például nem tartózkodhatnak felnőttek, míg a szívárvány csúszda leérkező medencéjében egy valaki tartózkodhat, méghozzá az, aki csúszik. További szabály, hogy a szívárvány csúszda tetején egy lámpa jelzi azt, hogy a következő csúszó mikor indulhat. Mindezek, pusztán a biztonság kedvéért lettek létrehozva, hiszen a Tamási Fürdőben figyelünk egymásra.
Jöjjön el a családdal, és élvezze önfeledten az élményfürdőzés örömét!