Pillanat...

Olcsó autóbérlés

Az olcsó autóbérlés már hazánkban is nagy divattá vált, sőt joggal mondhatjuk, hogy egyre inkább terjedőben van, nyilván számos előnye miatt. Bár az is igaz, hogy az autókölcsönzés során bekövetkezett mindennemű szabálysértésért a bérlő felel, hiszen az természetes, hogy ha a bérlő a tilosban parkol, vagy gyorsabban hajt a megengedettnél, akkor a büntetést neki kell fizetni.

Az autókölcsönzés mind addig egy kellemes bérlési forma, ha megfelelő szerződés megkötésével történik. A szakmailag megtámadhatatlan szerződés mindkét félt védi az esetlegesen kialakuló vitás ügyek elkerülése végett.Ha autót bérlünk, és nem tartunk fent saját gépjárművet, akkor is nagyon szerencsések vagyunk, ha belegondolunk abba, hogy egy autó fenntartása mekkora anyagi nyomást gyakorol egy családra.

További számításokat végezve, egy hétvégi kiruccanás bérelt autóval egy négytagú családnak sokkal biztonságosabb és olcsóbb, nem utolsó sorban kényelmes tud lenni, autóbuszos vagy vasúttal történő utazással összevetve. Áraink nagyon barátságosak, gépjárműveink használtak ugyan, de nagyon megbízhatóak és minden kényelmi extrával ellátottak.

Nem kell idegesen az autószerelő üzembe loholni téli gumicserére, nem kell aggódnunk a fenntartási költségek kifizetése miatt, az autó bérlésével együttesen mindez megoldott és pillanatok alatt megköthető a szerződés, mely mindkét fél érdekeit képviseli. Olcsó Opel Astra, Skoda Fábia, Suzuki Swift.

';